­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Είναι επίσημο! Ξέρουμε ποια είναι τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά πρόσωπου, σύμφωνα με τα «απαιτήσεις» των γυναικών στους πλαστικούς τους σε όλο τον κόσμο.

Kate Middleton
Αναρωτιέστε ποια είναι το σχήμα της μύτης που οι γυναίκες θα ήθελαν να αποκτήσουν; Κοιτάξτε μια φωτογραφία της Kate Middleton και έχετε την απάντηση. Oι πλαστικοί χειρουργοί αναφέρουν πως οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν τη φωτογραφία της Δούκισσας του Campridge πριν μπουν για ρινοπλαστική.
 
Η αγγλίδα ηθοποιός Keira Knightley κατέχει την πρωτιά «ωραιότερα βλέφαρα»
 
Η Angelina Jolie η ηθοποιός με το ωραιότερο πρόσωπο φαίνεται πως είναι η έμπνευση των γυναικών για τα εμφυτεύματα σιλικόνης στα ζυγωματικά.
 
Η 37χρονη Reese Witherspoon εμπνέει τις απανταχού γυναίκες για λίφτινγκ και διαδικασίες βλαστικών κυττάρων καθώς το λείο δέρμα της, την καθιστά επάνω το τέλειο πρόσωπο. Τα σαρκώδη χείλη της ισπανίδας, Penelope Cruz είναι ο «φθόνος» των γυναικών ενώ η 70χρονη πλέον Cher είναι το παράδειγμα για αψεγάδιαστο λαιμό σε αυτή την ηλικία!
 
Τέλος, η 24χρονη Μiley Cyrus έχει το ωραιότερο μέτωπο σε αναλογίες… Αυτές είναι οι προτιμήσεις των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο και εσείς σκεφτείτε με πόσα συμφωνείτε!
Keira Knightley

"Ωραιότερα Βλέφαρα"

Keira Knightley

Angelina Jolie

"Ωραιότερο Πρόσωπο"

Angelina Jolie

Reese Witherspoon

"Τέλειο Πρόσωπο"

Reese Witherspoon

Penelope Cruz

"Σαρκώδη Χείλη"

Penelope Cruz

Cher

"Αψεγάδιαστο Λαιμό"

Cher

Μiley Cyrus

"Ωραιότερο Μέτωπο"

Μiley Cyrus

 
 
­
Real Time Web Analytics