­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Δημοφιλείς Τεχνικές Ομορφιάς

Η καριέρα του

Επεμβάσεις Σώματος


Το περίσσιο δέρμα στον κορμό του σώματος, το ανεπιθύμητο λίπος στα μπράτσα ή ακόμα η επιθυμία για τέλειους γλουτούς μπορούν να βρουν τη λύση τους στις επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Ο Γιώργος Ανδρεανίδης με πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι ειδικός στην αυξητική γλουτών, στη λιποαναρρόφηση και στην κοιλιοπλαστική. Η εμπειρία του αυτή διασφαλίζει τη βελτίωση της εικόνας του σώματος σας. Τέτοιου είδους επεμβάσεις πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο σε μεγάλες κλινικές και να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις στην γυναίκα.

Αυξητική Γλουτών

Με αυτή την επέμβαση επιτυγχάνεται αύξηση και τελειοποίηση του περιγράμματος καθώς και της σφριγυλότητας των γλουτών. Πρόκειται για μια επέμβαση με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα, όπου έχουμε ικανοποιημένους ασθενείς και σχετικά χαμηλό ποσοστό επιπλοκών. Το 1984 στην Αργεντινή περιγράφεται για πρώτη φορά η μέθοδος της αυξητικής γλουτών, με ενθέματα σιλικόνης. Στις ημέρες μας τα νεότερα ενθέματα είναι από εύπλαστο πολύ ανθεκτικό υλικό σε σχήμα ειδικά διαμορφωμένο για την ανατομία των γλουτών και όχι στρόγγυλα.   διαβάστε...

Λιποαναρρόφηση
Με τον όρο λιποαναρρόφηση εννοούμε την αφαίρεση τοπικού πάχους από συγκεκριμένα σημεία μέσω πολύ λεπτών κανουλών. Η επέμβαση αυτή, σε αντίθεση με τα πιστεύω πολλών ασθενών, δεν είναι μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας ούτε της κυτταρίτιδας και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τη δίαιτα αλλά ούτε και τη γυμναστική. Μετά από μια λιποαναρρόφηση, χάνουμε όγκο και όχι βάρος. Πρόκειται δηλαδή για μια διαδικασία η οποία αφαιρεί το συσσωρευμένο τοπικό πάχος, από προεπιλεγμένα σημεία για τη τελειοποίηση των αναλογιών του σώματος. διαβάστε...
 
Κοιλιοπλαστική
Οι εγκυμοσύνες, οι αυξομειώσεις βάρους, η απουσία άσκησης και η καθιστική ζωή αποτελούν τα συχνότερα αίτια αλλοίωσης της εμφάνισης της κοιλιακής χώρας. Η σωστή διατροφή και η άσκηση μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση της κοιλιάς, όμως, όταν οι αλλοιώσεις έχουν δημιουργήσει χαλάρωση στο δέρμα, μόνο η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει τη λύση. Η κοιλιοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαιρείται η περίσσια του χαλαρού δέρματος και του λίπους από τα κατώτερα 2/3 της κοιλιακής χώρας και γίνεται σύσφιξη των κοιλιακών μυών. διαβάστε...

 

 

Άρθρα

Oι πιο συχνές πλαστικές επεμβάσεις!
Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο καλύτερος φίλος της σύγχρονης γυναίκας Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο καλύτερος φίλος της σύγχρονης γυναίκας; Οι αριθμοί αποκαλύπτουν πως η απάντηση είναι ένα τεράστιο «ναι» καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τον πλαστικό τους και τον εμπιστεύονται για τις αλλαγές που επιθυμούν σε πρόσωπο και σώμα! Αυξητική γλουτών, ρινοπλαστική, botox, αυξητική στήθους, facelift, Ποιες είναι οι πιο συχνές επεμβάσεις που τολμούν οι γυναίκες παγκοσμίως;  
διαβάστε... 
Οι γυναίκες ψηφίζουν αναίμακτες θεραπείες ομορφιάς!
Η πλαστική χειρουργική προσφέρει πλέον λύσεις σε κάθε γυναικεία ανάγκη και το προσφέρει αναίμακτα και χωρίς νυστέρι! Η πλαστική χειρουργική προσφέρει πλέον λύσεις σε κάθε γυναικεία ανάγκη και το προσφέρει αναίμακτα και χωρίς νυστέρι! Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο επωφελούνται από τα «δώρα» της πλαστικής χειρουργικής, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες -μέσω των επιστημονικών ερευνών- εξελίσσεται ώστε να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα με όσο το δυνατόν λιγότερο...  
διαβάστε... 
Όσα δεν σου έχουν πει για την αιδιοπλαστική
Ο τοκετός, η ηλικία, η μεγάλη απώλεια βάρους, μπορούν να προκαλέσουν χαλάρωση των μυών και των ιστών στη περιοχή του αιδοίου Όταν πρωτοάκουσες για αυτή την αισθητική επέμβαση δεν ήξερες τι να σκεφτείς… Χρόνια μετά εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο επιλέγουν την αιδιοπλαστική για να μεταμορφώσουν τον πιο προσωπικό τους εαυτό…Κάθε επέμβαση της αισθητικής ιατρικής έχει έναν και μόνο σκοπό. Να αλλάξει όχι το σώμα της γυναίκας ουσιαστικά, αλλά την ψυχολογία της.  
διαβάστε... 
Γιατί οι γυναίκες προτιμούν την υγρή (αναίμακτη) ρινοπλαστική;
Γιατί οι γυναίκες προτιμούν την υγρή (αναίμακτη) ρινοπλστική; Η επάνοδος της τέλειας θηλής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σε λίγες λέξεις η νέα τάση που μας έρχεται από τους πλαστικούς χειρουργούς του Los Angeles.Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος οι διασημότεροι και πλέον περιζήτητοι πλαστικοί χειρουργοί του εξωτερικού αναφέρουν πως από τον προηγούμενο Δεκέμβριο έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των γυναικών που ζητούν από τον χειρουργό τους να τους φτιάξει την τέλεια θηλή.  
διαβάστε... 
Νέα τάση στην πλαστική χειρουργική
Οι πλαστικοί χειρουργοί του Los Angeles αποκαλύπτουν και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Η επάνοδος της τέλειας θηλής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σε λίγες λέξεις η νέα τάση που μας έρχεται από τους πλαστικούς χειρουργούς του Los Angeles.Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος οι διασημότεροι και πλέον περιζήτητοι πλαστικοί χειρουργοί του εξωτερικού αναφέρουν πως από τον προηγούμενο Δεκέμβριο έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των γυναικών που ζητούν από τον χειρουργό τους να τους φτιάξει την τέλεια θηλή.  
διαβάστε... 
Sex symbols; Ναι! Με τη βοήθεια του πλαστικού; Φυσικά!
Αυξητική Στήθους. Το επιθυμητό μέγεθος του ντεκολτέ ανά δεκαετία Στο μαγικό κόσμο του Hollywood η ομορφιά δεν χρειάζεται να είναι θείο δώρο. Οι παραγωγοί των ταινιών εκτιμούν το ίδιο -μπορεί και λίγο περισσότερο- τα υπέροχα χαρακτηριστικά, που μπορεί να χαρίσει η πλαστική χειρουργική. Η ανάγκη για τελειότητα και για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο φαίνεται να είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κλειστούν τα κινηματογραφικά συμβόλαια και για αυτό το λόγο οι περισσότερες celebrities του εξωτερικού αφήνονται στα έμπειρα χέρια των πλαστικών χειρουργών του Los Angeles.  
διαβάστε... 
Αυξητική Στήθους. Το επιθυμητό μέγεθος του ντεκολτέ ανά δεκαετία
Αυξητική Στήθους. Το επιθυμητό μέγεθος του ντεκολτέ ανά δεκαετία
 
Από το πληθωρικό ντεκολτέ της Pamela Anderson στην πιο γήινη Taylor Swift, το επιθυμητό μέγεθος και σχήμα του γυναικείου στήθους αλλάζει με την πάροδο των ετών. Κάθε δεκαετία φέρνει τη δική της αισθητική – και οι γυναίκες είναι πρόθυμες να ξοδέψουν αρκετά χρήματα να αποκτήσουν τη «σωστή» εμφάνιση!  
διαβάστε... 
Μπορώ να αποκτήσω τα οπίσθια της Κardashian; Ναι, μπορείς!

Δεν έχει σημασία αν ήταν η Kim Kardashian ή η Jennifer Lopez που επαναπροσδιόρισαν το σώμα – πρότυπο θηλυκότητας. Αυτό που μετράει είναι πως οι γυναικείες καμπύλες είναι ποθητές από γυναίκες και… άντρες!
Τα «ζουμερά» οπίσθια είναι ένας από τους συχνότερους λόγους που οι γυναίκες επισκέπτονται τον πλαστικό τους χειρουργό. Με την συμβολή ενός έμπειρού ιατρού μπορείτε να αποκτήσετε τους γοφούς που πάντα ονειρευόσασταν. O Γιώργος Ανδρεανίδης απάντα στις ερωτήσεις μας για το Brazilian Butt Lift.
"Τέσσερα είναι τα προβλήματα που μπορούν να χαλούν το σχήμα στην περιοχή των γλουτών και που οδηγούν την ενδιαφερόμενη στον πλαστικό χειρουργό:  
διαβάστε...

Οι διασημότερες & πιο πετυχημένες ρινοπλαστικές του Hollywood!
Οι διασημότερες & πιο πετυχημένες ρινοπλαστικές του Hollywood!


Στον πλανήτη Hollywood υπάρχει ένας (σχεδόν) απαράβατος κανόνας για τους ανερχόμενους πρωταγωνιστές… Όσο ταλέντο και αν διαθέτεις αν το πρόσωπο σου δεν το λατρέψει ο φακός η σταδιοδρομία σου έχει ημερομηνία λήξης. Το box office αγαπά τα συμμετρικά πρόσωπα και αυτό σημαίνει πως οι γαλλικές μύτες είναι το αγαπημένο κάθε σκηνοθέτη. Σχεδόν όλες οι stars του αμερικανικού κινηματογράφου επιλέγουν την ρινοπλαστική για την πρώτη αισθητική επέμβαση που θα τολμήσουν (μετά ακολουθούν πολλές ακόμη). Δείτε στις φωτογραφίες ποιες διάσημες που αγαπάμε έκαναν τις πιο επιτυχημένες ρινοπλαστικές.  
διαβάστε... 

Τι ζητούν οι γυναίκες από τον πλαστικό χειρουργό τους;
Οι διασημότερες & πιο πετυχημένες ρινοπλαστικές του Hollywood!
 
Αναρωτιέστε ποια είναι το σχήμα της μύτης που οι γυναίκες θα ήθελαν να αποκτήσουν; Κοιτάξτε μια φωτογραφία της Kate Middleton και έχετε την απάντηση. Oι πλαστικοί χειρουργοί αναφέρουν πως οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν τη φωτογραφία της Δούκισσας του Campridge πριν μπουν για ρινοπλαστική. Η αγγλίδα ηθοποιός Keira Knightley κατέχει την πρωτιά «ωραιότερα βλέφαρα».  
διαβάστε... 

 

 

Επεμβάσεις ΣτήθουςΥπάρχουν τρεις βασικές χειρουργικές επεμβάσεις του μαστού και ο Γιώργος Ανδρεανίδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε κάθε μία από αυτές. Εάν θέλετε να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας, η αυξητική, θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αν το στήθος σας παρουσιάζει πτώση λόγω αυξομείωσης βάρους ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία η επέμβαση της ανόρθωσης θα βελτιώσει το σχήμα και τη θέση του. Περαιτέρω, εάν έχετε ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους, αλλά δεν είστε ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, η μειωτική είναι η κατάλληλη χειρουργική επέμβαση για αυτή την περίπτωση.

Αυξητική

Η αυξητική στήθους περιλαμβάνει τη χρήση εμφυτευμάτων ή μεταφορά λίπους από άλλο σημείο του σώματος, για να αυξηθεί το μέγεθός του ή για να αποκατασταθεί η σφριγηλότητά του, μετά από χάσιμο βάρους ή εγκυμοσύνη. Η επέμβαση αυτή είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και πρέπει να πραγματοποιείται για την ίδια τη γυναίκα και όχι για κάποιον άλλον. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει η γυναίκα, για να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της και όχι για να ικανοποιήσει κάποιον άλλον.   διαβάστε...

Ανόρθωση
Το σύμβολο της γυναικείας θηλυκότητας, το στήθος, πολλές φορές «πέφτει» λόγω αυξομειώσεων του βάρους του σώματος, το βάρος των ίδιων των μαστών, του θηλασμού, της εγκυμοσύνης ή της ηλικίας. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και δεν συγκρατεί το στήθος αρκετά ψηλά. Η ανόρθωση στήθους (ή αλλιώς μαστοπηξία) είναι μια χειρουργική επέμβαση, που ξαναδίνει στο στήθος πίσω την σφριγηλότητά του, χωρίς να επηρεάσει τον όγκο του. διαβάστε...
 
Μειωτική
Γυναίκες με μεγάλο στήθος, εκτός από προβλήματα αισθητικής, μπορεί ν’ αντιμετωπίζουν και ιατρικά προβλήματα, όπως πόνους στη πλάτη και τους ώμους αλλά και μελάνιασμα στους ώμους από τη τιράντα του σουτιέν. Η μειωτική στήθους είναι μια χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαιρείται απ’ το στήθος λίπος, μαζικός αδένας και δέρμα. Έτσι το στήθος γίνεται πιο μικρό, πιο ελαφρύ και πιο στητό και σφριγηλό. Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα πιο όμορφο στήθος, ανάλογα σε μέγεθος με το υπόλοιπο σώμα. διαβάστε...

 

Αποκτήσετε σαρκώδη χείλη

 

 

 

Δεν μένετε στην Αθήνα;

 

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επιλέγουν τον πλαστικό χειρουργό Γιώργο Ανδρεανίδη ως ιατρό τους και για αυτό αν δε μένετε στην Αθήνα ή και στην Ελλάδα σας δίνουμε τη λύση. Το ιατρείο μας θα συνεργαστεί μαζί σας, δίνοντας κάθε αναγκαία βοήθεια για να κάνετε το ταξίδι σας και τη διαμονή σας όσο πιο άνετη και εύκολη γίνεται. Έχουμε συνεργασίες με ξενοδοχεία, υπηρεσίες μεταφορών ακόμη και ιδέες διασκέδασης για την παραμονή σας στην πόλη μας. Δεν θέλουμε να αφήσουμε τα χιλιόμετρα να σας εμποδίζουν να έχετε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3633200.

 

­ Real Time Web Analytics